Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snökristaller

En kall vinterkväll står
jag under stjärnorna

Kvällen är sagolikt vacker
med alla stjärnor på
himlen

Trädens grenar är fulla
av kristaller som gllittrar

Det glittrar överallt av
snökristaller
Jag blir lycklig och varm
i hela hjärtat

Ser högarna av snö som
barnen lekt i på dagen
Skratten sitter kvar i
snön
Det är precis som om
snön vill berätta en hemlighet
En hemlighet om barnens
snökoja

Går sakta fram på den
snötäckta gången
Det knarrar under skorna


Det är en sagolik kväll
Full av snökristaller









Fri vers av christie
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 21:59



Bookmark and Share


  Blåbäret
när skratten sitter kvar i snön, då har man haft en härlig dag

men ibland undrar jag om snöknarret under skorna är en klagosång eller glädjesång?
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

christie