Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt hem

 

 

mina fickor är fyllda med nycklar
som inte leder någonstans
jag är hemlös
utan dig
för din kärlek
ditt hjärta
är den enda platsen
jag känt mig hemma på


jag har vandrat mina steg i fel riktning
jag har begått mina misstag
jag har varit blind
som inte såg kärleken
i dig
men nu står jag inför dig
jag knackar på dörren
i hopp om att jag
ska få komma hem
och stanna hos dig
föralltid
plus en dag

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 734 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-12-20 05:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
OTROLIG.
2010-06-28

  Sophie Af Löfwing
du är bäst! :)
2009-12-21

  Litage
åh, dina ord återuppväckte verkligen känslor inom mig.
bra skrivet!
2009-12-21

  Lindsy
"Plus en dag"
rent som en klocka. ;)
2009-12-21

  arja savela
innerlig kärlek inlindad på ett annorlunda sätt---men så sant
2009-12-20

  Gunnar Hilén VIP
Du har en förmåga att ta orden ur min mun...
2009-12-20

  aol
vackert
2009-12-20

    ej medlem längre
Så vackert!
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP