Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmors cykelfärder





Farmor lärde sig att cycka som vuxen


hon som alltid var i farten


cykeln kom till rätt person



vi hade långa avstånd


farmor gick ofta tre mil



en dag sommaren 1937


var hon på väg från affären



och cyklar rätt in i ett dike



det gick bra men envis farmor


rörde aldrig cykeln mera



hon levde till 1992



jag tror jag vet var min envishet kommer




Fri vers av arja savela
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-12-20 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela