Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte färg, ärg!

En vit tös ifrån Aosta
hon en solresa på sig kosta
trots regn och så kallt
blev hon brun överallt
för plötsligt började hon rosta




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-20 09:26



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Hi hi så fick jag morgonens skratt Tack
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt