Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CPR


medvetslös
ligger och förtvinar

när du återupplivar
mig med
konstgjord andning
och hjärtmassage

du har ju gått den där kursen

så ryck tillbaks mig
till livet

jag menar
om du har lust

väck mig ur min koma

men väck mig nu
snart

innan jag börjar



ruttna











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-23 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP