Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Året - och livet - går, långsamt men säkert, mot sitt slut


Och nu är vinter och snö och kallt

Och nu är vinter och snö och kallt
vid årets mörkaste natt
och kyla och fruset överallt
och allting kan ej hinnas fatt.
Så mycket ogjort som än är kvar.
Man tvingas lämna det nu.
Men den rikaste gåva ännu jag har
ty mitt livs stora mening är DU!




Bunden vers av baruk
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-20 14:29



Bookmark and Share


  poetlinan
Så vackert!
2010-02-20

  Maria T
Du tolkar livets mening
så fint i din dikt
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

baruk