Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyngdfylld

in mot en mörksens mitt faller dystra tankar
som i ett gravitatoriskt centrum
ett svart hål

och var det så att tankarna lyckades stanna där
var inte detta centrum så dumt att ha

en dumpningsplats för oro och svartskap

men ibland reflekteras dystret direkt
och återkastas

dumpningen olyckad




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-20 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP