Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppskattar vi varann tillräckligt?


Det finnes ett litet enkelt ord

Det finnes ett litet enkelt ord
ett ord av två bokstäver bara.
Men det lilla ordet är skönast på jord
och vad kan ordet då vara.
Snart ska du få veta, vad du är värd.
Har du gissat färdigt nu
på ordet, som kan förändra vår värld?
Det lilla ordet DU




Bunden vers av baruk
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-20 23:06



Bookmark and Share


  poetlinan
Men så underbart fint, man blir rörd, berörd och förundrad!
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

baruk