Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det jul. Och städningen ligger långt efter.. En medvetet usel "dikt" är heller ingen prydnad, precis..


En liten paus jag tar

En liten paus jag tar
i text och rimsmidegöra.
Och ägnar nu några dar
åt att sopa, städa och röra
med skurborste, vatten och Yes
förvandla ett kaos till kosmos.
Det kräver säkert sin man
men min älskade får hjälpa till litet



GOD JUL jag önskar i slitet




Bunden vers av baruk
Läst 422 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-20 23:29



Bookmark and Share


    Tea Alex
Hoppas att det blev fint! :)
2009-12-30

  Mr Lindemann VIP
Med Vim och Yes jag så äntligen ser
det som är ostädat här
mig vingar ger
så dem mig till julen bär
där jag innerligt kärleken när
2009-12-21
  > Nästa text
< Föregående

baruk