Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vi inte kan kontrolera, älskar oss...


Varje hjärtslag

Varje hjärtslag
Speciellt när den tar vila tag
Slår verklighetsnära
Påminda slag

Som om den skulle ta slut
I alla fall en dag

Svårt att lita till dess styrka
Liv i mitt liv
Ständig gåva
Om och om igen

Det jag inte kan kontrollera
Uppehåller mig
Finns mitt i mitt centrum

Och där ödmjukar
Och hjälper mig
Fullständigt beroende
Slag på slag

All mina levnads dar




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson