Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om växandet


Livets mognad

Att växa ner
som ett träds rötter
- hungra efter djupen

Att växa upp
som en träds krona
-längta efter höjderna

Att växa in i nuet
som ett träds årsringar
- fyllas av erfarenheternas närvaro

Är allt jag kan se
allt jag kan känna
och allt jag kan förstå

när jag minns min existens




Fri vers (Fri form) av Sophia Ivarsson
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-25 13:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må gudinnan dig, stå stadigt i vind och blåst, i rot och jord.
2014-05-27

    Jag är fan större än Sartre VIP
Kloka ord.
Det krävs mer klokhet i dagens värld.
Bra!
2014-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson