Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggad

mungipan rycker
jag möter
ditt ögonblick
tittar på skämten
hör inga ljud
men smakar
sväljer
ditt formade ord

luktar hud
ser inte
skuggorna
runt din kropps krök





Fri vers av viola raz
Läst 339 gånger
Publicerad 2005-10-24 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viola raz