Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leder hjärtat

hon
sitter i badkaret
växlar hett
byter kallt

blundar
blundar
sakta når andetagen
magen
sänker axeln

leder hjärtat bort
från bruset




Fri vers av viola raz
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-01-31 22:14



Bookmark and Share


  bq
"leder hjärtat bort från bruset" där i tystnadens och känslornas onåbara ljusa frid...
Ett hjärtslag..till !
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

viola raz