Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns så mycket skönhet vi inte kan gräppa


okontrolerat

Okontrolerat njuta av att vara
Måla hastiga mästerverk i sanden
För att bekymmerslöst se dem
Försvinna i vattnets svepande snabba rörelser
Eller när vinden kallar den att flyga iväg

Min gåva till skaparen
Får vara att vara just nu och här
Och vara tacksam över det
Att ställa mina fötter
Och rotsystem i flödet för Hans kärlek




Fri vers av Sophia Ivarsson
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophia Ivarsson
Sophia Ivarsson