Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såg en vårdnads tvist i TV och det var visserligen teater men ändå, allt är inte enkelt...


Vårdnads tvister



Fruntimmer
Social sekreterare
Vårdnadstvister
Sura själviska gubbar, "farsor"
Faaaan och hans mormor

”om du flyttar till oss så får du”
eller
”om du flyttar till mej så får du”
eller
nåt annat köpslående….

Och alla ”vet så djävla bra”
Vad som är bäst för…
”De små”
det rycks och slits…
det lovas och överlovas
tills….

Allt är klart
”vaddå jag lovat”
”vaddå bestämt”
”du tar aldrig hand om ungarna”
”Jag vill ha semester utan ungar med”
Då är det mindre av… löften
Och uppoffringar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO