Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så bara för en minut

Jag har aldrig önskat
att ha vingar
så mycket som nu
flyga hem till dig

Om det så bara
var askunge-vingar
och jag bara fick
träffa dig
en kväll
en minut

För så som du
förtrollat
så kan väl jag
flyga





Fri vers av Pyrén
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-22 02:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh vad fin. Flyg vackra fågel! :)
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén