Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

råluft

mycket varmare idag men sol är gömd och råhet bestämmer med narad bister vind
och det hjälper inte
att solen igår började sin vandring tillbaka

det är likförbannat kallt och ogästvänligt

djävligt
helt enkelt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2009-12-22 13:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fast jag tycker det är mysigt :-)
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP