Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natti natt, johnny boy

natten kommer och
luckrar upp dina tankar
till drömmar av infantila drömmar
en stillsamhet i stillsamheten

john blund faller genom sitt inre
med fingertopparna
knivseggsberöringar mot mina

vita ögonvitor och ser
mellan dag och dag
hur mörkret omfamnar, håller hårt




Fri vers av Turid
Läst 283 gånger
Publicerad 2003-10-01 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid