Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag visste vem jag var och trodde jag vunnit, nu är cigaretterna slut, vem vet vad jag är nu?

vi söker nya spår men du letar i gamla lådor
vissa springer ett helt liv
men kommer ingenstans
jag vill inte att vi blir som dom
men samtidigt vill jag fastna
hos dig
med dig
i ett timglas som inte rinner

jag drunknar i självhat
festar
som jag vunnit
spelat korten rätt
men jag skäms nu
jag är så rädd
att alla mina chanser
är förlorade

jag drar fingrarna
i vattnet
och där försvinner
min spegelbild




Fri vers av theendofnow
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-23 01:37



Bookmark and Share


    SannaBK
Mycket fin text! :)
2010-01-01

  Mr Lindemann VIP
Fint här då!
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

theendofnow