Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska jag ta mig ut

du säger att jag är känslokall
det enda jag kan tänka på är hur jag ska ta mig ut
ut ur den här relationen
ut ur den här situationen
som om jag målat in mig i ett hörn
måste lämna dig
vill att du går
men du kommer närmre
och på samma gång växer avståndet

vill inte göra det här mot dig
försöker fly
men du håller mig så hårt

blundar och tänker att det här snart är över




Fri vers av theendofnow
Läst 210 gånger
Publicerad 2017-10-23 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow