Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är dags att gå, låta huvudet vila

det är dags att gå
solen har gått upp igen
och jag räknar undanflykterna
jag stoppat i fickan

jag måste gå nu
älskade, älskade du
ingenting håller mig kvar
det finns inget att hämta

det är dags att säga farväl
sätta mig på tåget
bara åka
se hur landskapet förändras
se våra tårar som slår mot fönstret

när jag är framme
är ingen av oss där

...och det har slutat regnat




Fri vers av theendofnow
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-28 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow