Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi flyr fortfarande, men nu längre bort från varandra

du möter min blick men säger ingenting
älskling
vad gör vi nu?
det finns dagar som idag
men det finns imorgon med
men vi lever efter hjärnan
lyssnar
fastställer
att ingenting håller för evigt

så vi svänger här
åt olika håll




Fri vers av theendofnow
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow