Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är fast men du kan gå nu, jag stannar här fast det gör ont

du går in
och stänger dörren efter mig
jag står och beundrar din ryggtavla
medan du drar av dig ditt andra skinn
sedan vänder du dig mot mig
och håller mig hårt

varje andetag känns som ett farväl

du sätter dig bredvid mig i sängen
vi säger ingenting
dina tårar river sönder min hud som
mellanstadiets oslipade hyvlar

det rinner en flod av undanflykter längs golvet


du somnar mot mitt bröst
imorgon måste vi röra
i det som är svart och svårt
jag ligger vaken
ser hur du glömmer bort att andas

jag saknar dig fast du är här

jag har försvunnit in i din värld
du har tagit med mig
till en annan plats
jag ser precis allt i dina ögon
och jag vet att du hör allt i min röst

ändå klingar lögnerna i höga toner
när glasen töms på fredagskvällen


du somnar i min famn
imorgon är du på en perrong
40 mil söderut
men du kan gå nu
jag väntar här
väntar på att du ska komma tillbaka

jag ska ingenstans




Fri vers av theendofnow
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow