Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns inga svar men jag frågar ändå. måste vi göra allting så svårt

hur ska jag gå härifrån när allt är så här
när du är så där
när vi inte längre är här

hur ska vi lämna allt som det är
när vi slutat lyssna
när hjärtat
står över ett slag

älskling
vi kan inte gå hem nu
för jag är redan där
men vi får inte plats
i samma synfält
allting krymper nu
men
orden växer
men tystnaden kväver allt
dina ögon bränner hål
gör sprickor i marken

och hur ska jag kunna säga något
som lagar det här?

jag hatar dig älskling men du lyssnar inte
jag står med knvien mot din rygg
men förmår inte att gå längre

jag kommer inte närmre

vi lever i två världar
en simpel kommunikationslinje mellan oss
vintern stannar av all trafik
och hur ska jag kunna älska nu
när allting fryser till is




Fri vers av theendofnow
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-14 23:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välavvägd framsprungen från känslornas tankar och liv
2012-11-05

  dubbelve
Rysningar. Vemodigt men så underbart fint på något sätt. Hoppas att våren kommer till dig snart!
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

theendofnow