Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortfarande måndag, samma känsla innuti

ser ut och sen in igen
ser in i mig
ser ut ur ett hål
ser ett ljus men det mesta är dunkelt

har ett minne av oss
alla människor jag mött
alla dom vi inte längre hejar på
vi säger ingenting
går förbi
allt det där är knappt synbart länre
närsynt, långsynt, trångsynt
så långt bort från mig och dig och alla dom
så längesen

ser in i dig
det finns ingenting kvar
blundar
hoppas att imorgon aldrig blir som idag
lika tom, hopplös, grå och svår
inget mer regn mot fönsterbrädorna
vaknar
ser ut och sen in igen
ser in i mig

fortfarande måndag




Fri vers av theendofnow
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 22:51



Bookmark and Share


  hellolove
älskar den här. Du är fantastisk på att skriva tycker jag!
Det kanske är det du ska göra?
puss
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

theendofnow