Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtiden från förra årets vår

Allt vi har är förra årets vår
Den vi döpte till frihet
Och dedikerade till oss själva

Tjälen har väl ätit upp vår sådda kärlek
Den vi lät gro och vårdade så ömt
Nu blåser den bort i vinterstormar

Når den dig dit där du är försvunnen
Undangömd och undanstoppad
Förvarad tills jag är redo

Jag är redo skrek jag
Här är jag och jag är redo för dig
men det kanske jag inte var, för du kom aldrig




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-23 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia