Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till L - allt som funnits, finns kvar, dolt i minnen, och skapandet i vad vi är


Hur fan blev du utsikten från mitt kontor

Ser en liten blåögd flicka
Lång och gänglig
Men ingen vind kunde rubba henne
Hon visste vem hon var
Och hon kunde bara ana
Vilka stordåd hon skulle uträtta

Hon ser på en pojke
Bus i blicken vända mot världen
Inga vindar rubbade honom
Han brydde sig inte om sånt världsligt
Men han ser på flickan
Med ömhet
Och han matar henne med choklad
För han vill inte att hon ska blåsa bort

Jag vet att du älskade henne
Vet att du inte älskar mig
Vi är så långt ifrån de vi var

Istället sitter vi här
Och ser allt vi en gång var
Allt som gick förlorat
Och försöker att inte hata
Vår förlorade oskuld

För vi vet, vindar kan rubba
Och jag undrar
Hur fan du blev utsikten från mitt kontor




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 402 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-22 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia