Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var längesen jag skrev om lycka

Jag ville skriva en dikt om all min rädlsa
Som ryms här i natt
Om skräpskogen utanför mitt fönster
Som ekar tom av min förtvivlan

Jag hittar inte orden
Hur beskriver man en identitetskris?
När man gått in i en livskris
Och kommit ur som någon annan
Någon som är grå
Någon som är rädd

Hur förklarar jag att jag bara vill bort
För att jag har fastnat i mig själv
Att jag står och slår mot plexiglas
Ropar men ingen hör
Som att jag är fångad i mig själv

Jag vill bara låtsas vara någon annan
Vara omtumlande
Inspirerande
Vacker

Men min spegelbild är skev
Och jag vet inte varför
Jag aldrig fått orgasm
Undrar stillsamt om jag är värdelös

Natten är tyst
Jag är skamsen

Det var längesen jag skrev om lycka




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 408 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-16 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia