Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till att sätta ord på det meningslösa


Mörkerdepression

Det har inget soundtrack
Men det kommer varje år
Som om alla flyttfåglar ger sig av
Och lämnade mig kvar
Med en flaskpost i hand - min dom står tydlig

Snusandes under min säng
Vaknar det sakta till liv
Och när solen släcker sin livskraft
Sträcker det på sina leder
Med en hatkärlek börjar den skeda mig
Jag har saknat dig, viskar den ömt

Och jag vaknar med känslan
Som jag kan så väl
Och jag gråter direkt, för jag vet vad som väntar

Och sen går en höst
Och sen går en vinter
Och jag går knappt alls
Men jag gråter mycket
Det är det jag orkar göra

- Mörkerdepression




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-22 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia