Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är visst nån som är tillbaka


Och mina molekyler nynnar "we shall over come"

När alla planeter väl stannat
Och universum inte längre är åksjukt
Kan jag fokusera på kaoset under min hud
Lösa upp alla knutar på mitt nystan
Vårda alla de tankar som är jag

Då ska jag sjunga vaggvisor för alla mina fel
Min spröda sopran ska aldrig tystna
Men jag tänker älska den evigheten
För jag är så trött på hatet
Gudinnan i mig ska hyllas

Och när alla konflikter är lösta
Och mina molekyler nynnar ”we shall over come”
Då ska min oro återvända
Fylla min kropp med sin närvaro
Så att jag ska känna mig som hemma




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-26 14:03



Bookmark and Share


    Efter10
Det är lite, Nina hagen över den här. Fast nytt och mer slipat.
2015-09-21

  blekhet VIP
Då ska jag sjunga vaggvisor för alla mina fel... det var fint!
2014-12-29

  Cugel
Sinnesfriden som förtog spänsten
Den sinnesfriden
var inte mycket mer än fernissa
och illusioner jag kan haft
2014-10-26

  Knickedick
skönt, jag slappnar av
2014-10-26
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia