Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggspel

Ni är ändå bara skuggspel på min kind
Som målar min hud fläckig i era kringvandrande lekar

För världen är inte som den var förr
Det viskade en liten fågel i mitt öra
För den mindes arkaiska leenden
Innan livet flödade genom rörelser av krig och dans
Den sa att Nefertiti var allergisk mot hundar

Och jag stirrar in i kosmos ordning
Livets storhet knackar mig på axeln
Jag andas in en evighet av lustar
Och världsalltet höll andan
Medan tidens moder nynnade mig till sömns.




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-20 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia