Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul!


andas fönyat din eviga ström


alldeles säkert
finns det landskap
skövlade för länge sedan

utlämnade till makter
som huserar
i tomrum och mörker

lika säker
din soluppgång vid horisonten
ditt regn lik morgondimman

spirar fuktad
famnad skyddad
växer och fyller

även idag
föds och dör du
för mig




Fri vers av rebecca d
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-23 12:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dagsaktuell året om tycker jag.
2010-01-27

    © Birgitta Wäppling VIP
stämning och känsla återgivna i ord.
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d