Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MYCKET SENARE SKOLMINNE




JAG TOG STUDENTEN



JAG HAR GÅTT GYMNASIET NÄSTAN TVÅ GÅNGER


I FINLAND GICK JAG I DET ALLMÄNNA GYMNASIET


BARA EN TERMIN KVAR


STACK JAG TILL SVERIGE



JAG HADE VARIT MED I EN SVÅR BILOLYCKA PÅ HÖSTEN


ORKADE INTE GÅ I SKOLAN



VÄL I SVERIGE FICK JAG JOBB PÅ EN GÅNG


HADE LÄST SVENSKA I SKOLAN


BÖRJADE TOLKA ÅT MINA ARBETSKAMRATER



VISSA HADE BOTT I SVERIGE MÅNGA ÅR



SEDAN FICK JAG BARN VAR MAMMALEDIG



SÅ SMÅNINGOM BÖRJADE JAG PÅ VÅRDSKOLAN



HADE JU ARBETAT SOM BITRÄDE PÅ VIKARIAT



JAG LÄSTE TILL UNDERSKÖTERSKA MED INRIKTNING


PSYKIATRI



VI HADE STUDENTPROV I SVENSKA OCH ENGELSKA



JAG SKREV SKOLANS BÄSTA UPPSATS


FICK EN FEMMA I SVENSKA SOM MODERSMÅL



JAG VAR SÅ STOLT ATT JAG GICK UT OCH GRÄT EN SKVÄTT



NÄR JAG MINNS DET FÅR JAG TÅRAR I ÖGONEN




Fri vers av arja savela
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 13:33



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
fint Arja - en femma där - tänk dig det är nästan underkänt här, i Finland alltså - så olika kan det vara - men lyckliga du!!
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela