Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December minus december vore perfekt.

jag orkar inte fler
sömnlösa
ögon som gråter
armar som blöder
jag kan inte sova
-nätter

jag orkar inte vara
så jävla bitter

jag vill vara
glad
glad glad glad
------
jag fick ju vara glad där
ett tag
november var glad
men han
hur lyckas han alltid
det kan väl inte vara en slump
hur lyckas han alltid
ta de jag bryr mig om ifrån mig?

var han tvungen att
ta
J U S T
P R E C I S
H E N N E ?
(det gör ont)




Fri vers av PTKGH
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-23 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PTKGH