Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ett ovanligt sting av frost

Förra året när den 
Första snön föll
Höll du mig i dina armar 
Kysste mig lätt
Under tiden som de lätta snöflingorna 
Bildade en krans i mitt hår
hettan var alltför påtaglig

Nu faller de igen
De stora vita stjärnorna
Likt tefatt mot den krympande famnen
Som nu är ton
den här gången är du inte här
Den här gången är hettan
Förfrusen




Fri vers av Fenomena
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-12-23 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena