Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En historia jag hörde nyss...

En advokat, en läkare, en ingenjör och en programmerare
de stod vid en hållplats och väntade på bussen och kom
i samspråk. Då sa advokaten att hans yrke var nog det
äldsta, som fanns på jorden... Moses började ju med
sin lagar...

Men läkaren protesterade det var nog hans, Gud skapade
ju kvinnan av mannens revben, en otrolig operation... Så
visst var läkaryrket det som funnits längst...

Oh nej menade ingenjören det var ju när Gud via ingenjörs-
vetenskapen skapade universum från kaos. Hans yrke var
absolut äldst...

Så tittade de på programmeraren, hans yrke var ju så färskt
i förhållande till deras så han hade ju ingen chans alls nu...
Men programmeraren tittade på dem allihopa och log med
hela ansiktet och sa: -Vad tror ni kaos kommer ifrån...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-23 23:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja....var kommer kaos ifrån- en mycket bra fråga
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt