Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen Julen


Sakta sprider sig julen i huset
granen står där i all sin prakt
kulorna glittrar och ljusen strålar

Skinkan står i ugnen och
doften'känns i hela huset

Barnen försöker hålla sig vakna
för att se när tomten kommer
efter ett tag hörs endast tunga
andetag från dom små änglarna

Stjärnor lyser både inne och ute
och julen står utanför dörren och
väntar på att få komma in

Det sprakar i spisen och katten
ligger på fönsterkarmen o spinner

Under granen ligger paketen och
bara väntar på att barnen ska
vakna

Välkommen julen kom in i vårt hus




Fri vers av christie
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-24 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie