Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lutfisk och teorier

 

*
en gång fick han
lutfisk till midsommar

minnesvärd måltid

*
hans teorier
om sina åkommor

förvirrar doktorn




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-24 08:47



Bookmark and Share


  Cris
Kan lutfisken till midsommar ha nåt att göra med de eventuella åkommorna.

Jag tänker i alla fall på att allting har en inverkan när jag läser texten.

Dessutom så känns det skönt att läsa att alla andra inte följer "reglerna" heller.. tex.. bryta mönstret med att äta lutfisk till midsommar. Kanske man skulle öppna en burk matjes och äta jordgubbstårta nu?

"Mänsklighet" läser jag också in i denna text.
2009-12-25

    ej medlem längre
minnesvärd är du och dina underbara haj-kussar!
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP