Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
julaftonstid


julrymd

jag undrar hur många det är
som skådat rymden idag

mitt på dan
vid jullunchbordets skinka sill och snaps
råkade jag kika ut

och där
tvärs genom gråheten fanns ett hål
ett blått
och därigenom
skådade vi alltså rymd

i OP dränkte vi oss
skålade för det förgångna
för de saliga
för föräldrarna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-24 13:28



Bookmark and Share


  Alfie M
Fint. Om det stora i livet.
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP