Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gick, men inte var det lätt...

När min vän låg för döden
sa jag, att hur skall det gå
för oss nu utan Dig...

Nej men, sa hon till mig:
Det är ju så enkelt så
då när banden mina
klipps å, då sörjer du
för de levande här, så
sörjer jag för dem, som
på andra sidan redan är...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-24 18:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Någon har sagt - att ha vänner på båda sidorna om floden - det 'är att vara rik
2009-12-30

    baruk
En fin tanke och ett fint "tips"! Rörande.
2009-12-29

  lycksele
Det var ju en helt rimlig fördelning av ansvaret :)
2009-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt