Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINNS





JAG HAR VÄNTAT HELA DAGEN


HAR INTE FÖRSTÅTT RIKTIGT ORON PÅ VAD



JULHÄLSNINGAR HAR KOMMIT


JAG HAR BLIVIT GLAD



HAR TITTAT PÅ TELEFONERNA



DET SAMTALET HAR INTE RINGT



MIN BROR HAR INTE HÖRT AV SIG


BLIR BESTÖRT



TÄNKER GENAST


HAN ÄR I HIMMELEN



JAG BEHÖVER INTE OROA MIG



HAN HAR DET BRA




Fri vers av arja savela
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-24 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela