Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i forneldssken

efter julmåltid
när vi kommit till mörkan kväll
tänder jag en eld
en stor och flammande
inne i vår samekåtas ly

kaffe kokas
kaffe dricks
en sup därtill

och tillsammans med gnistorna dansade urtidskänslan med oss
hur länge som helst kunde vi sitta så
genklang förelåg
genklang med stenåldersgenerna

gutår!




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-24 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP