Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Militär Fantasi

I lugna morgnarnas land

Uppstår inga ljud

Från glödna sipprar inget ut

Att älska dig älskade jag

Att betrakta dig älskade jag

På bettet var jag




Nätter utan att se dagens ljus

Nätter att sikta på varandra

Månader att speja efter varandra

Genom att somna förföjlda

Att inte längre veta




Inte längre vet jag vem du är

Vem började

Vad det var för uppgift

Bort med dig, sörgliga soldat

Kärlek har smitit iväg från dig






Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-24 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike