Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelandet

Dörren som någon oppnade

Dörren som någon stängde

Stolen där någon satt

Katten som någon klappade

Frukten som någon smakade

Brevet som någon läste

Stolen som någon lutade bakåt

Dörren som någon oppnade

Vägen där någon fortfarande springer

Skogen dit någon går

Floden som någon kastar sig i

Sjukhuset där någon är död




Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 20:13



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Det var en sorglig historia...
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike