Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drivna Kontinenter



Drivna kontinenter

Blodtörstiga avgrunder

Räck mig handen



Drömmar och raviner

Ställer in våra kvarnar

Kilar fast våra sorger



Drivna kontinenter

En vag idé visar mig vägen

Det är dags då jag slinker

In mellanrum



I kärleksstunden

En gång till ska jag bli den där bråkiga ungen

Som du älskade



En dag ska jag till det irreella

En dag ska jag till en parasoll

Ska du vara där?

Ska du vara där?







Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 292 gånger
Publicerad 2009-12-25 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike