Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ubikvitet



På gatan

I natten

Trodde jag

Att jag kände igen

Din skugga

Som sjönk

In i mörkret

Så att

Jag rusade

Emot dig

Och sträckte ut

Mina armar

Men bara tomheten

Kunde jag gripa




Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-31 21:22



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Har inte sett den här förrän nu! Titeln satte myror i huvudet på mig: slog upp i min svenska ordbok men stod inte där. Men den franska ordboken gav besked: Allestädesnärvaro. Och det är ju en passande titel till denna sorgliga lilla dikt...
2009-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike