Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väcka Avund!


Våra kroppar har lekt så mycket

Med att beröra varandra

Med att snudda vid varandra

Ingen har märkt vad som helst



Väcka avund

Tills avsmak

Inget förbarmande

Ingen pardon

Väcka avund

För att ingenting ska dö bort



Så länge som att vi åtrår varandra

Innan vi pinar varandra

För att inte upptäcka varandra

På låtsas säger jag att jag älskar dig bara

Alltihop är så obetydligt

Lämna det här inom citationstecken

Var kinkiga

Vägra i klump de stela känslorna



Var vid liv

Även ojämt

Var enastående

Var vid liv

De söta orden från det förflutna

Alltihop är så obetydligt

Glöm bort om vilken musik vi måste dansa



Väcka avund

För att ingenting ska dö bort

För att du aldrig glömmer mig bort

Innan vi blir rädda



Låt oss nöja oss med det








Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-25 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike