Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga Expresståg

Inget expresståg kommer att köra mig mot sällhet

Inga vackra bilar kommer att docka dit

Inga stora flygplan kommer att ha din vingbredd

Inget skepp åker dit, annat än dig




Inga bergbanor kommer att hålla mig så högt uppe

Inga ångbåt kommer att smälta mig

Från rulltrapporna tills bevingada släporna

Har jag testat allting




Inga barnvagnar kommer att få mig att stå med vidöppen mun

Ingen Valhöll är värd en omväg

Inget rymdskepp dröjar kvar där

Inget skepp åker dit, inget




Jag har seglat längs efter din kropp

Följt dessa slingringar

Tagit migsjälv långt bort

Förflyttat mig på andra sidan av stora havsdjup

Över fruktträdgårdar

Övergivit de stora huvudvägarna

Och kört mot sidogången












Fri vers av Stéphane från Frankrike
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-25 01:07



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Hej Stéphane, så kul att se att inspirationen har återvänt till idig!
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Stéphane från Frankrike
Stéphane från Frankrike