Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst så smekande

Tyst så smekande
som fjärilsvingar
dina ord vibrerar
under hjärtats öra

dina viskningar
som endast själen
kan höra

mjukt som sammet
mot min ömma kind
som en skönhets ljumma vind
din kärlek
kan läka allt

så vacker som en en ros
av sammetsrött
så vackert som
ett pärlband ler du
som en sol du lyser
över öppen himmel

för mitt hjärta
var sekund
du är så sann

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-12-25 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~