Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barnbarnsundran


spår i snö

efter julenatt finner vi spår i snö
de är varken från räv eller katt

inte hare rådjur eller mink

en helt främmande tass
har lämnat smygavtryck
runt vårt hus

en tass som ryms i mycket små skor
tipp-tapp-tipp-tapp
vem där
vem bor med oss

tomtemor?




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-26 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP